Welkom in onze showroom!

Leren met impact. Dat is meer dan een leerproduct. Het is een complete leerervaring. En deze leerervaring delen wij met trots. Benieuwd? Kijk snel verder!

Kompas Veiligheidsgroep

Totale leeroplossing

Als het gaat om leren en ontwikkelen, doen wij het allemaal in samenwerking. Van het onderhoud en beheer van het Learning Management System (LMS) tot het ontwerpen en ontwikkelen van leuk en interactief praktijk- en cursusmateriaal. Heeft een klant echt iets unieks nodig? Dan ontwikkelen wij samen de perfecte maatwerk cursus.

Intratuin

Veiligheidsvideo

Intratuin staat bekend om zijn groene omgeving en inspirerende ideeën voor binnen en buiten. Maar wist je dat ze ook een veilige werkomgeving voor hun werknemers willen creëren? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het groen van Intratuin wordt overschaduwd door blauwe plekken en kneuzingen van hun medewerkers.

Hunkemöller

360 graden tour

Stel je voor, je bent in de winkel bij Hunkemöller. Europa’s snelst-groeiende lingeriemerk in 19 landen met ultramoderne webshops en meer dan 900 winkels die fungeren als digitale hubs. Dan kun je een voorstelling maken van de opstapkrukjes, toch?

Verkoopgeluk

Leerplatform met e-learning modules en interactief werkboek

Verkoopgeluk is ontstaan doordat Monique Delsink besloot om haar ervaringen te delen na de verkoop van haar eigen bedrijf. Hoe help je ondernemers met het verkoopklaar maken van hun bedrijf? Hoe moedig je hen aan om hun toekomstplannen te verkennen? En wat zijn de ingrediënten van een leerplatform dat dit allemaal ondersteunt? 

Nevi

Engelstalige e-learnings

Met trots ontwikkelden wij maar liefst 48 Engelstalige e-learnings en lanceerden ze op het online leerplatform van Nevi. En ze tikken alle succescriteria af.

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.