Nevi

Engelstalige e-learnings

Introductie

Nevi is er al 65 jaar om het inkoop vak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij. Dat doen ze met onder andere 9 erkende inkoopopleidingen en ruim 55 praktijkgerichte trainingen. Om een antwoord te bieden aan de veranderende (inkoop)wereld is enkel een opleiding aan het begin van je carrière niet meer voldoende. Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Je vindt bij Nevi opleidingen voor ieder moment in een carrière, zoals trainingen en leergangen die het mogelijk maken om je te verdiepen in een specifiek onderwerp. Verdiep je in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.

Leerbehoefte

Nevi is vastbesloten om het opleidingsaanbod te vernieuwen en blended learning is daarbij het sleutelwoord. Dit realiseert Nevi onder andere door het aanbieden van boeiende e-learnings die je perfect voorbereiden op inspirerende classroom sessies. Met verschillende media en interacties, allemaal in de herkenbare Nevi-huisstijl. De e-learnings moeten zelfstandig én gebundeld te gebruiken zijn, zonder overbodige herhalingen. Hiermee wijken we af van het traditionele leerpad. Elke organisatie heeft een eigen, unieke verzameling van e-learnings dat aansluit bij de aanwezige expertise en leerbehoeften. Bovenal moeten de e-learnings weerspiegelen wie Nevi is, wat Nevi kan en passen bij de hedendaagse verwachtingen van klanten.

Leerproduct

Met trots ontwikkelden wij maar liefst 48 Engelstalige e-learnings en lanceerden ze op het online leerplatform van Nevi. En ze tikken alle succescriteria af.

Technisch zijn de e-learnings ontwikkeld met behulp van Articulate Storyline. Deze keuze stelde ons in staat om een interactieve en visueel aantrekkelijke leerervaring te creëren. Daarnaast zorgen de diverse tests ervoor dat wij een stabiele, betrouwbare en gebruikersvriendelijke leerervaring kunnen bieden. Op visueel vlak zijn de e-learnings verrijkt met diverse media zoals dynamische animaties, boeiende video’s, heldere graphics en aansprekende foto’s. Allemaal perfect afgestemd op de herkenbare look & feel van Nevi. Wij hebben gezorgd voor een uniforme structuur binnen de e-learnings, waarbij elke module consequent en in dezelfde stijl is vormgegeven. Didactisch hebben wij ons gericht op een mix van online leervormen. Passend bij de specifieke behoeften van Nevi en haar doelgroep, hun leerdoelen en het gewenste leerresultaat.

De lancering van deze e-learnings was het resultaat van een fijne en intensieve samenwerking, waar wij ongelofelijk trots op zijn!

Sluit goed aan bij de leerbehoefte en visueel aantrekkelijk!

Het team van de L&D Fabriek heeft een krachtige samenstelling; door de combinatie van Learning & Development Specialisten en Multimedia Designers ontstaan er e-learnings die goed aansluiten bij de leerbehoeften én visueel aantrekkelijk zijn.

-Sharon Verstegen, Manager Learning & Development bij Nevi


Trailer Nevi e-learnings

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.