Hunkemöller

360° tour

Introductie

Stel je voor, je bent in de winkel bij Hunkemöller. Europa’s snelst-groeiende lingeriemerk in 19 landen met ultramoderne webshops en meer dan 900 winkels die fungeren als digitale hubs. Dan kun je een voorstelling maken van de opstapkrukjes, toch?

Deze opstapkrukjes worden olifantenkrukjes genoemd. Je kunt gemakkelijk de hoogte in om een lingeriesetje van de rekken te halen. Op een olifantenkrukje sta je extra veilig en stabiel. Maar toch gebeuren er regelmatig ongelukken. En dan is het belangrijk om te weten wat je moet doen!

Leerbehoefte

Hunkemöller gelooft dat een goede invulling van een BHV cursus cruciaal is om BHV’ers voor te bereiden op de praktijk. Dat is een van de redenen waarom er behoefte is aan maatwerk.

Zo kan Hunkemöller garanderen dat BHV’ers volledig zijn voorbereid op eventuele noodsituaties en in staat zijn om snel en efficiënt te handelen in geval van nood. Het leerproduct is specifiek ontworpen voor de BHV’ers van Hunkemöller en gericht op het verhogen van hun kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen.   

Leerproduct

De oplossing? Een interactieve video. Want beeld zegt meer dan duizend woorden. Met de verschillende keuzemogelijkheden heb jij de regie. Maak je de juiste keuze? Of is er een betere manier om hulp te verlenen? Je ervaart het zelf.

Natuurlijk wil je deze situatie voor zijn. Om ervoor te zorgen dat werknemers hulpmiddelen zoals een olifantenkrukje op de juiste manier gebruiken, hebben wij een 360 graden video gemaakt. Je kijkt rond alsof je écht in een winkel bent. Wat zijn belangrijke hulpmiddelen? En hoe zijn deze te gebruiken? Dat weet je al voor je allereerste werkdag!

De L&D Fabriek heeft het maatwerk naar een nieuw level weten te brengen.

Wij vinden het belangrijk dat de BHV’ers een opleiding krijgen die hen echt voorbereid op de praktijk; dit is één van de redenen waarom wij om maatwerk hebben gevraagd. De L&D Fabriek heeft het maatwerk naar een nieuw level weten te brengen, met een interactieve- en 360 graden video. Onze collega’s waren erg enthousiast; niet alleen werd BHV herkenbaar gemaakt op deze manier, maar ook werden zij uitgedaagd gezamenlijk de discussie aan te gaan. Hierdoor is de stof goed blijven hangen en hebben de BHV’ers vooral een leuke, leerzame dag gehad.

-Lisanne Gottmer - Zeldenrijk, Health & Safety Officer bij Hünkemoller Nederland


360° tour

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.