Onboarding

Ontdek de kracht van een effectieve onboarding voor jouw hele organisatie!

Als trotse werkgever wil jij toch ook graag dat nieuwe werknemers zich snel thuis voelen binnen jouw organisatie? Een inspirerende onboarding helpt hierbij. En dit is veel meer dan een simpel kennismakingsgesprek. Het helpt nieuwe werknemers om talenten met enthousiasme in te zetten voor het gezamenlijke succes van jouw onderneming.

Wat is onboarding?

Onboarding is het avontuur waarbij nieuwe talenten hun eerste stappen zetten binnen jouw unieke bedrijfscultuur. Het is dé kans om nieuwkomers te verwelkomen met open armen en hen te voorzien van alle essentiële kennis die ze nodig hebben om te schitteren in hun nieuwe rol. Nieuwe werknemers maken kennis met de passie en waarden die jouw organisatie onderscheiden. Met een effectieve onboarding zorg je voor een vliegende start van hun carrière.

Waarom wil jij een onboarding?

Simpel. Het is als een welkomstfeest voor elke nieuwe werknemer, vol met informatie, inspiratie en ondersteuning. Dit is een stevige basis om met vertrouwen een gloednieuwe rol te omarmen. Een win-winsituatie voor zowel de enthousiaste nieuwkomer als de hele organisatie!

Sprankelende betrokkenheid en het geheim van werknemersbehoud

Met een persoonlijke touch en aandacht voor detail zorgt een effectieve onboarding ervoor dat nieuwe talenten zich meteen gewaardeerd en betrokken voelen. Deze warme connectie versterkt hun loyaliteit naar je organisatie en zorgt ervoor dat je samen plezier maakt. Met deze fijne cultuur verminder je het risico op ongewenst verloop. Zo bespaar je op wervingskosten en behoud je een enthousiast team met getalenteerde werknemers.

Productiviteit boost

Impactvolle onboarding voorziet nieuwe werknemers van de juiste mix van kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om met energie te beginnen aan hun nieuwe functie. Het resultaat? Een korte leercurve, waardoor nieuwe talenten snel wennen aan hun nieuwe werkomgeving. Daarnaast helpt onboarding nieuwe werknemers zelfstandiger te worden, waardoor ze hun taken met zelfvertrouwen en met minder hulp van anderen uitvoeren.

Sprankelende bedrijfscultuur

Onboarding is een fantastische kans om de essentie van je bedrijfscultuur, waarden en normen te delen met nieuwe collega’s. Zo voelen ze zich vanaf de eerste dag onderdeel van jouw organisatie en het bijzondere karakter daarvan. Wanneer werknemers de bedrijfswaarden begrijpen en omarmen, groeit een hechte en krachtige bedrijfscultuur. Dit stimuleert samenwerking en communicatie, waardoor een fijne werksfeer ontstaat met succesvolle resultaten.

Dit is precies wat ik zoek!

 Start dan nu direct met een onboardingsprogramma voor jouw organisatie.

Een visueel aantrekkelijk en flexibel standaardtemplate die je eenvoudig kunt aanpassen aan de unieke kenmerken van jouw organisatie.

Italian Trulli

Denk je aan iets groters, completer of zelfs unieker? Wij denken graag met jou mee over een totaaloplossing voor jouw onboardingsuitdaging.


De kracht van effectieve onboarding  in getallen! 

Teamtijgers

Onboarding vergroot je de betrokkenheid van werknemers enorm, een betrokkenheidsboost van maar liefst 54% hoger.

Supersnelle leercurve

Onboarding zorgt ervoor dat je nieuwe talenten binnen no-time bijdragen aan het succes van je organisatie  60% sneller  productief. Daarnaast zien organisaties die geloven in de kracht van onboarding hun omzet groeien – tot wel 2.5 keer meer en behalen 1.9 keer hogere winstmarges.

Slim besparen

Onboarding vermindert de kosten van personeelsverloop, want wist je dat het vervangen van een werknemer ongeveer  33%  van het jaarsalaris kost?

Vliegende start

Onboarding verkort de tijd die nieuwkomers nodig hebben om zichzelf succesvol in te zetten in hun nieuwe werkomgeving
met een indrukwekkende  34%.

Start nu met het ontwikkelen van een onboardingsprogramma

Wat fantastisch dat je klaar bent om te starten met een onboardingsprogramma. Je nieuwe talenten zullen dit zeker op prijs stellen. Neem gerust contact op met ons, zodat wij jou kunnen helpen bij deze vliegende start! 

Bel ons via: 024 - 303 03 71

of stuur een mail naar: info@ldfabriek.nl

Neem contact op

Iets nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen over onboarding of vul het formulier in. 

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.