Onze diensten

E-learning

E-learning, tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor. Dat begrijpen wij helemaal. Want deze vorm van online leren heeft enorm veel voordelen.

Wanneer je een goede e-learning hebt gemaakt, kun je deze zo vaak gebruiken als je wil. Het is investering voor de toekomst. Verder hoef je ook geen extra kosten te maken voor een trainer of locatie. Fijn toch?

Daarnaast ben je met een e-learning veel flexibeler, waardoor je snel en efficiënt kunt leren. De leerinhoud is altijd en overal beschikbaar. Kortom: jij leert waar en wanneer je maar wil! Zie jij jezelf al zitten met je laptop en een kopje koffie op de bank?

Wij zijn allergisch voor saaie teksten. Daarom maken een interactieve e-learning met verschillende werkvormen in de look & feel van jouw bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat de e-learning niet alleen inhoudelijk klopt maar er ook fantastisch uit ziet!

Wil jij een unieke e-learning met impact? Wij gaan hier graag met jou over in gesprek. Liever een deel wél praktijk? Lees meer over blended learning!

Blended learning

Ben jij op zoek naar het beste van twee werelden? Kies dan voor blended learning. Een mix – it’s in the name - van verschillende leerproducten. Wij combineren online leren met fysieke leeractiviteiten.

Het voordeel van blended learning is dat je flexibel kunt leren. In een online leerproduct heb je een eerste kennismaking met de inhoud. Dus blijft er tijdens een fysieke leeractiviteit genoeg tijd over om de onmisbare praktijk te oefenen.

Betekent dit dat blended learning altijd bestaat uit twee leerproducten? Nee! Wij bedoelen een complete leerervaring, waarin verschillende leerproducten elkaar versterken zodat jij écht iets leert. Daar is geen standaard formule voor. Wij benaderen iedere leervraag anders en maken een ideale afwisseling voor jouw bedrijf.

Visual learning

Hoe trek je de aandacht en zorg je dat je deze vasthoudt? Kies voor visual learning! Dit is een breed begrip. Om je een beter beeld te geven – inkopper – hebben wij een aantal werkvormen voor je op een rij gezet.

- Instructievideo
- Interactieve video
- Animatie
- Graphic

Het is geen verrassing dat visual learning de motivatie om te leren versterkt en helpt om iets beter te begrijpen. Beeld zegt meer dan duizend woorden. Woorden worden meestal verwerkt door ons korte-termijn geheugen, terwijl beelden direct worden verwerkt in ons lange-termijn geheugen. Visuele ondersteuning brengt een boodschap dus veel effectiever over.

Wij vinden visual learning design heel belangrijk. Niet voor niks hebben wij hier een eigen afdeling voor. Visual learning versterkt de motivatie om te leren. Want met verrassende leerproducten wordt leren leuk!

Practice learning

Leren in praktijk is lekker oud en vertrouwd. Wil je zelf een training verzorgen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek dan niet verder, want wij helpen jou met het ontwikkelen van een complete leerervaring in praktijk!

Wat hier voor nodig is hangt af van jouw leervraag. Wil jij een training geven met behulp van een PowerPoint presentatie? Dan maken wij deze in de look & feel van jouw bedrijf. En met ondersteunende visuals. Maar wij begrijpen dat je er met een aantrekkelijk vormgegeven PowerPoint presentatie nog niet bent.

Want de leerinhoud komt pas écht over met een ijzersterke uitleg. Daar ondersteunen wij jou bij. Bijvoorbeeld met een lesplan of helpende notities onder de slides van jouw PowerPoint presentatie. Wil jij jouw didactische vaardigheden verbeteren? Met enthousiasme delen wij onze kennis, ervaring en vaardigheden! Wie weet begin je binnenkort wel een eigen train-de-trainer training?

Leren op de werkplek wordt steeds belangrijker. Logisch, want ons werk verandert continu. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor werkplekleren. Je leert door te doen. Ervaringen maken veel meer indruk dan een uitleg. Met de juiste ondersteuning zorgen wij ervoor dat medewerkers op de werkplek precies de juiste informatie krijgen die ze nodig hebben om op dát moment het werk optimaal uit te voeren.

Kortom: wij ondersteunen jou van A tot Z bij het vormgeven van jouw practice learning.

Wil jij impact maken met een uniek leerproduct?
Of ben jij benieuwd welke vorm van leren past bij jouw leervraag?
Wij gaan hier graag met jou over in gesprek!

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.