Intratuin

Veiligheidsvideo

Introductie

Intratuin staat bekend om zijn groene omgeving en inspirerende ideeën voor binnen en buiten. Maar wist je dat ze ook een veilige werkomgeving voor hun werknemers willen creëren? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het groen van Intratuin wordt overschaduwd door blauwe plekken en kneuzingen van hun medewerkers.

Om de veiligheid en gezondheid van medewerkers te waarborgen heeft Intratuin een aantal regels opgesteld. Want veiligheid gaat boven alles, zelfs boven een prachtige bloementuin.

Leerbehoefte

Intratuin doet er alles aan om ervoor te zorgen dat medewerkers veilig en gezond blijven. Zodat ze elke dag met veel plezier en groene vingers naar hun werk gaan.

Met een instructievideo worden medewerkers geïnformeerd over de veiligheidsregels bij Intratuin. Maar wel met een knipoog, want dat past bij de bedrijfscultuur. De instructievideo zorgt ervoor dat medewerkers zich meer bewust zijn van de veiligheidsregels.

Leerproduct

Een instructievideo waarin humor en entertainment wordt gecombineerd met de veiligheidsregels. Op deze manier worden medewerkers zich bewust van de veiligheidsrisico’s en onthouden ze de veiligheidsregels beter. Zo maken wij leren leuk én relevant.

In samenwerking hebben wij een beeldscript geschreven. Vervolgens organiseerden wij de opnamedag met een acteur en heeft onze Visual Learning Designer de beelden bewerkt. Het resultaat? Een veiligheidsvideo waarvan je een glimlach krijgt!

Relaxte sfeer tijdens de opnamedag.

Een goed uitgewerkt script. Een fijne acteur. Relaxte sfeer tijdens de opnamedag. Goed overleg en een goede samenwerking maakte dat het een hele leuke en kwalitatief goede instructievideo voor onze e-learning is geworden!

-Stephanie Kroon, Adviseur Centrale Faciliteiten bij Intratuin Nederland


Veiligheidsvideo

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.