Verkoopgeluk

Leerplatform met e-learning modules en interactief werkboek

Introductie

Verkoopgeluk is het resultaat uit het idee van Monique Delsink, die haar ervaringen deelde na de verkoop van haar bedrijf. Dit boek omvat niet alleen de praktische en zakelijke kant van een bedrijfsverkoop, maar ook de emotionele aspecten. Daarnaast verzorgt Monique lezingen en workshops, biedt zij advies en begeleiding aan ondernemers. Dit alles met als doel ondernemers te assisteren bij het verkoopklaar maken van hun bedrijf en het verkennen van hun toekomstplannen. Dit vormt een combinatie van waardevolle zakelijke inzichten met een persoonlijke touch, waardoor ondernemers zich gesteund voelen in deze belangrijke fase van hun ondernemersreis.

Leerbehoefte

Naast het boek en de persoonlijke begeleiding gaat Monique nog een stapje verder. Met het 'Masterplan Verkoopklaar' streeft ze ernaar ondernemers op een dieper niveau te ondersteunen. Dit doet zij door een leerplatform op te zetten. Het leerplatform omvat een mix van theoretische inzichten, interactieve werkvormen en diverse mediavormen: waaronder boeiende video's en informatieve podcasts. Samen met een team van ondernemers die hun bedrijf met succes hebben verkocht, begeleidt Monique ondernemers bij elke stap. Het doel is om ondernemers te begeleiden naar een 'verkoopklaar' resultaat met aandacht voor zowel het zakelijke als het emotionele welzijn van de ondernemer. Zo creëren de ondernemers direct waarde binnen de organisatie en zijn zij in staat om op het juiste moment de beste deal sluiten. 

Leerproduct

Het leerplatform bevat vier e-learning modules waarin ondernemers ontdekken of zij zowel persoonlijk als organisatorisch klaar zijn voor een mogelijke verkoop. Door dit programma leggen ondernemers niet alleen de fundamenten voor een succesvolle verkoop, maar ontdekken zij ook meer over henzelf en hun persoonlijke doelen. 

In samenwerking hebben wij de leercontent vertaalt naar e-learningmodules. Daarnaast zijn er diverse videofragmenten opgenomen en bewerkt. Het resultaat? Een interactieve e-learning, sprekende beelden en een werkboek waarin een ondernemer actief bezig is met doe-opdrachten. Samen vormt dit een compleet leerplatform dat bestaat uit vier e-learning modules, diverse video's en een interactief werkboek voor iedere module. De output van deze werkboeken vormt de basis voor de verkoopbrochure van het bedrijf van de ondernemer. Dit leerplatform is een praktisch instrument dat ondernemers stap voor stap naar een succesvolle verkoop leidt. 

Een interactieve demo

Benieuwd naar de leeroplossing die wij voor verkoopgeluk gemaakt hebben? Check de demo!

Verkoopgeluk promotievideo

Naast het ontwikkelen van het leerplatform hebben we Monique geholpen met het maken van haar promotievideo. Onze rol hierbij was het schrijven van het script, het maken van opnames en de videobewerking. 

Cookies
Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden.